Szüret - Vass József
Kőkereszt - Németh László
Bohn Erdő útja - Zsíros Tibor
Éjszakai fények - Patyik Ágota
Aratás utan - Németh László
Szabadság - Vass József
A haleszi betyár - Vass József
Hajnali balerina - Szabó Ferenc
Bodzafiúk - Santana Cadena Diána

Partnerek

 

Üllési Polgárőr Egyesület


Az Egyesület 1995. évben a község közbiztonságának fejlesztésére, a közrend védelmére, a közterület figyelésével a vagyonvédelem megteremtésére alakult. Az Üllési Polgárőr Egyesület taglétszáma 26 fő. Az új tagok fiatalos lendületet hoztak szervezetünkbe. Az önkéntes tűzoltókkal kialakult jó kapcsolat több közös járőrözésben is megnyilvánult. 
Az egyesület tevékenységét főként az éjszakai és nappali járőrözések, rendezvények és helyszínek biztosítása továbbá a belvízvédelmi feladatok ellátása képzi. A vagyon- és személyvédelem megteremtését célzó tevékenységeket az egyesület tagjai nemcsak Üllés község közigazgatási területén, hanem - a hatékonyság fokozása érdekében - mikrotérségi szinten a környező települések polgárőreivel együttműködve végzik. A biztosítási feladatok köre kiszélesedett: kiemelést érdemel a helyi Posta és környékének igény szerinti biztosítása, valamint több helyi rendezvény, megemlékezés és egyéb események biztosítása. Az általános iskolai tornaterem tetőszerkezetének cseréjével kapcsolatban 17 esetben végeztünk vagyonmegőrzést. A Menyhárt tanyán megrendezett roncsderbin több alkalommal forgalomirányítói és pályajelzői szerepet vállaltak polgárőreink. Aktívan részt vettünk a településünket sújtó belvíz elleni védekezésben, valamint október végén, november elején a Halottak napi megemlékezések nyugalmát és a sírokhoz kihelyezett virágok, mécsesek őrzését is biztosítottuk.


Sikeres volt a Horgásztó partján megrendezett Polgárőr-szombat, amelyre a körzeti megbízottakat, a tűzoltó egyesület vezetőit és családtagjaikat is meghívtuk. Rendszeres résztvevői vagyunk a Csongrád Megyei Polgárőr Szövetség által szervezett Polgárőr Napnak, melyen az elmúlt alkalommal polgárőreink közül kiemelkedő munkájukért 3-an részesültek támogatásban: Kucska József a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságtól, Balogh Ferenc és Libor Antal az Üllési Önkormányzattól kapott jutalmat. Gratulálunk nekik és munkájukat mi is köszönjük.

Szervezet vezetője:
Megyeri Árpád

Elérhetőség:
+36 30 436-3794

Adószáma:
18463770-1-06

Mórahalmi Járási Hivatal tájékoztatói

Tájékoztató a szennyvízcsatorna hálózat kivitelezéséről

Önkormányzati konyha étlapja

Lájkolj minket!

Kereső

Időjárás

 Hőtérkép

Hőtérkép

Felhőtérkép

Felhőkép

Széltérkép

Széltérkép

Forrás: www.idokep.hu

Partnerek