Bohn Erdő útja - Zsíros Tibor
Szabadság - Vass József
A haleszi betyár - Vass József
Hajnali balerina - Szabó Ferenc
Bodzafiúk - Santana Cadena Diána
Szüret - Vass József
Aratás utan - Németh László
Kőkereszt - Németh László
Éjszakai fények - Patyik Ágota

Partnerek

 

Kedves Kirándulók! 

Erdei IskolaTisztelettel ajánljuk figyelmünkbe az Ülléshez közeli ifjúsági szálláshelyünket és erdei iskolánkat. Szeged felöl könnyen megközelíthető autóbusszal, személyautóval. Üllés községtől 3 km-re van közvetlenül a főút mellett.

20 fő elszállásolására alkalmas. Szálláshely tekintetében a nagyteremben matracokkal, az udvar sátrakkal még bővíthető. Hideg-meleg vizes tusolók, higiénikus mellékhelységek vannak.

Az udvaron szabadtéri színpad, két 30 fő befogadására alkalmas pavilon, focipálya, röplabdapálya, bográcsozó helyek várják az idelátogatókat.

A konyha a közelmúltban került felújításra, villanytűzhely, mosogatógép is beüzemelésre került. Emellett a helyi Önkormányzati konyha szolgáltatásai is igénybe vehetőek – a megrendelésnek megfelelően gondoskodik vendégeink ellátásáról. A közeli Horgásztó, az erdők és a tanösvény kellemes szórakozási, pihenési lehetőségek. Az érdeklődőnek, igény szerint, alkotóházi és egyéb programokat, előzetes egyeztetés alapján, biztosítani tudunk. 

HELYFOGLALÁS, időpontegyeztetés:

Déryné Művelődési Ház és Könyvtár 06/30/506-3159-es telefonszámán lehet.

DÍJSZABÁS –

Kivonat az Üllés Nagyközség használatba adási és szolgáltatási díjszabását tartalmazó Használati és Szolgáltatási Szabályzatából 

 

Erdei Iskola (Baromjárási Iskola)

1.000 Ft/fő/éj
+ IFA
+ mosatási díj
240 Ft/db (terítő, ágynemű garnitúra)
Üllés, Forráskút.
Csólyospálos Községi Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola Fontos Sándor Tagintézménye tanulói, valamint a Csigabiga Óvoda és Bölcsőde gyermekei térítésmentesen használhatják)

Erdei Iskola (Baromjárási Iskola)

15.000 Ft/alkalom (szállás nélkül)
+eszközkölcsönzési díj
Üllés, Forráskút. Csólyospálos Községi Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola Fontos Sándor Tagintézménye tanulói, valamint a Csigabiga Óvoda és Bölcsőde gyermekei térítésmentesen használhatják)

 

Az ingatlan fűtési költsége:

6 zsák pellett/nap – (számlázott szolgáltatásként)

 

Mórahalmi Járási Hivatal tájékoztatói

Tájékoztató a szennyvízcsatorna hálózat kivitelezéséről

Önkormányzati konyha étlapja

Lájkolj minket!

Kereső

Időjárás

 Hőtérkép

Hőtérkép

Felhőtérkép

Felhőkép

Széltérkép

Széltérkép

Forrás: www.idokep.hu

Partnerek